TIL KAMP MOT MAGEFETTET!

Sliter du med ekstra uønsket fett rundt magen? 30 days™ er et norskutviklet produkt som i studier har vist seg å virke spesielt godt på magefettet som stadig flere nordmenn plages med.

Kroppsfett er noe man må ha, men for mye kroppsfett på feil sted er en kilde til fortvilelse og frustrasjon for mange. 30days™ Plus hjelper deg med det vanskelige magefettet slik at du kommer inn i klærne igjen. 30 days tablettene, som er utviklet i Norge, har i flere år vært det mest solgte kosttilskuddet i Skandinavia og mange land i Europa. I denne tiden har 30 days hjulpet mange til å kvitte seg med uønskede centimetere rundt magen.

NY OG FORBEDRET!

Nå kommer 30 days i en ny og forbedret utgave – 30 days Plus! 30 days plus inneholder alle de samme fantastiske virkestoffene som før, og i tillegg er det lagt til jod som bidrar til økt forbrenning og krom som er med på å normalisere blodsukkeret. Samtidig har 30 days fått en ansiktsløftning rent utseendemessig.


Krom: Krom hjelper insulinet å forbrenne fett, gjøre protein om til muskelmasse og sukker om til energi. Krom kontrollerer også blodsukkeret og bidrar til å dempe søtsuget. Krom er viktig for normal omsetning av kolesterol, fettstoffer og blodsukker. Jo mer karbohydrater du spiser, desto mer krom trenger du.

Jod: Skjoldbruskkjertelen vår styrer stoffskiftet. Jod påvirker skjoldbruskkjertelen, og et underskudd av dette mineralet kan resultere i vektøkning og mangel på energi. Ved jodmangel produserer ikke skjoldbruskkjertelen nok tyroksin til at forbrenningen klarer å jobbe med normal hastighet. Tilførsel av jod er med på å øke forbrenningen.

DOKUMENTERT EFFEKT!

En dobbelblind placebokontrollert studie viste at mange av deltagere som fikk 30 days™ opplevde å gå ned i størrelse og vekt i løpet av utprøvningsperioden.

En av testgruppene fikk placebo tabletter i forsøket. Placebo betyr at denne testgruppen trodde de inntok 30 days™, mens de i virkeligheten inntok ikke-virksomme midler. Den andre gruppen fikk original 30 days™. Grafene under viser resultatet.

Resultatene fra studien ble presentert under International Congress on Abdominal Obesity i januar 2010.

Grafen viser at deltakerne som fikk 30 days gjennomsnittlig gikk ned en størrelse (ca 2 cm) på 30 dager.

Se de fantastiske før og etterbilder av Tromsø-jenta Linn-Mari Hanssen:

Bestill nå og få 20% rabatt på alle sko hos BARESKO.NO Du vil få rabattkode tilsendt i bekreftelsesmailen.

Prøv 30days plus i 30 dager til halv pris, kun kr 199,-
Veil pris kr 399,- Du får også 20% rabatt på videre forsendelser. Neste forsendelse kommer etter 4 uker og inneholder 3 esker. Deretter kommer forsendelsene hver 12.uke.
 

Jeg fikk kroppen tilbake!

Tromsø-jenta Linn-Mari Hanssen (25) gikk opp i vekt da hun fikk barn. -Jeg forsøkte å slanke seg mange ganger, men uten hell. Så fikk jeg høre om 30 days. I dag har jeg fått tilbake kroppen!

- Jeg tok pillene over flere måneder, men la også inn noen pauser. Jeg normalt og fulgte rådene på boksen om å unngå mat med mye stivelse.

 

Fikk smalere midje!

30 days var kimen til en sunnere livsstil for Reidun Strøm fra Tønsberg. - Da jeg passerte 50 begynte jeg å legge på meg. Jeg ble litt lubben, særlig rundt midjen.

-Det er deilig å ha blitt kvitt den store magen. Tidligere følte jeg meg ikke vel. I tillegg hadde jeg endret kostholdet og spiste svært sjelden brød og poteter. Med smalere livvidde og bedre kosthold er livet helt topp, sier en fornøyd Reidun.