3 in One hud – hår - negler

 • Finere hud

 • Bedre hårkvalitet

 • Sterkere negler

3 in One hud, hår og negler er et kosttilskudd bestående av vitaminer og mineraler som er godt for hud, hår og negler. Kosttilskuddet inneholder også kollagen som er viktig for hudens styrke og oppbygning av vev.

FINERE HUD

Fin hud er avhengig av flere forhold. Ytre påvirkning gjennom soling, forurensning og langvarig røyking kan fremskynde aldringen av huden. Den blir tynnere, mindre elastisk og får rynker. Huden er dessuten avhengig av tilstrekkelig tilførsel av de næringsstoffene som skal til for å bevare en velfungerende hud.

Almea 3 in One hud – hår – negler inneholder næringsstoffer som er viktige for å opprettholde evnen til å fornye hudcellene, beskytter disse mot ytre påvirkninger og sikrer god blodtilførsel til huden slik at næringsstoffene når dit de skal. Vitaminene folsyre, B2, C og E samt mineralene kobber, mangan, sink og selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Jern, flere B-vitaminer og vitamin C bidrar til produksjon av blodceller og til transport av oksygen i kroppen. Det marine ekstraktet inneholder mye av de komponentene som huden er bygget opp av. A, B og C vitamin og mineralene sink og jod bidrar også til å opprettholde normal hud.

3 in One inneholder også kollagen. Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og kan utgjøre rundt 30 % av kroppens totale proteinvekt og så mye som 75 % av hudens protein. Kollagen er også viktig for hudens styrke og oppbygning av vev.

HÅRKVALITET

Hårstråene produseres i hårsekken som er en del av underhuden. Hårsekken utsettes for mage av de samme ytre påvirkningene som huden og trenger tilførsel av de samme næringsstoffene. Det kan være mange grunner til at vi mister hår eller at håret blir glansløst og trist. Det er ikke uvanlig at håret faller av fordi den såkalte hvilefasen i hårets vekst forkortes eller fordi hårrøttene er skadet. Kvinner som får barn opplever ofte at håravfallet øker. Noen får også diffus uttynning i 40-årene og det forsterkes ofte i overgangsalderen.

Stress, farging av hår, hodebunnsforandringer, medikamenter og mangel på vitaminer og mineraler kan også gi hårtap av ulik grad. 3 in One hud – hår – negler inneholder både glykosaminoglykaner og vitaminer og mineraler som er viktige for å sikre sunt, fyldig og glansfullt hår. Biotin og mineralene sink og selen bidrar til normal hårkvalitet og kobber bidrar til å opprettholde normal pigmentering

STERKERE NEGLER

Håret, huden og neglene har ganske mye til felles: Hud, hår og negler fornyer seg hele tiden. Derfor trenger de også helt spesielle næringsstoffer for å vokse. Mineralene sink og selen bidrar blant annet til å vedlikeholde normale, sterke negler.

Bestill nå og få 20% rabatt på alle sko hos BARESKO.NO Du vil få rabattkode tilsendt i bekreftelsesmailen.

Prøv 3 in One i ca 30 dager til halv pris, kun kr 124,-
Veil pris kr 249,- Du får også 20% rabatt på alle videre forsendelser. Neste forsendelse kommer etter 4 uker og inneholder 60 dagers forbruk til kun kr 399,- (veil pris 498,-). Deretter kommer forsendelsene hver 2.mnd.

HÅRFAKTA

Visste du at...
 • Håret dekker hele kroppen med unntak av håndflatene, under fotbladet, slimhinner og leppene. 25 % av håret sitter på hodet.
 • Håret vokser mellom 0,25 og 0,4 millimeter pr dag. Det betyr ca 1 cm i måneden og 12 cm i året.
 • Vi har i gjennomsnitt ca 100 000 hårstrå på hodet. Det er normalt å miste ca 100 hårstrå pr dag. Til sammen vokser håret ditt 30 meter pr dag!
 • Hårets levetid er mellom 2-7 år.

HUDFAKTA

Visste du at...
 • Huden dekker hele kroppen og er vårt største organ. En voksen person har ca 2 kvadratmeter hud! Huden utgjør ca 16 % av kroppsvekten din.
 • Vi kan ikke leve uten huden. Den beskytter mot fysiske skader, giftstoffer, bakterier og virus samt regulerer kroppstemperaturen.
 • I løpet av 1-2 dager skifter vi ut det ytterste hudlaget. De døde hudcellene blir til støv.
 • Huden består av 3 lag: epidermis (overhud), dermis (lærhud) og subcutis (underhud).