FÅ OVERSKUDD I HVERDAGEN

GINSENG KAN GI DEG:

  • Økt prestasjonsevnen

  • Bedre konsentrasjonen

  • Motvirker stress og trøtthet

  • Økt seksuell lyst og evne

  • Overskudd

Ginseng (Panax ginseng) er en av de viktigste medisinplantene i tradisjonell kinesisk legekunst og har vært brukt i 5000 år. De gamle kineserne omtalte ginseng som en kilde til helse, styrke og lykke. Ginseng brukes ikke til å helbrede spesielle sykdommer, men for å styrke eller gjenopprette normal helse og vitalitet.

HVORDAN VIRKER GINSENG

De aktive stoffene i ginseng kalles ginsenosider. Det er påvist hele 28 ulike ginsenosider, som virker på forskjellige måter. Ginseng kan brukes i mange sammenhenger: mot stress, påvirkning av blodsirkulasjonen, bloddannelsen og immunsystemet. Fysiske tester har vist at inntak av ginseng kan øke oksygenopptaket, lungekapasiteten og blodtilførselen til hodet. Flere andre studier har vist at ginseng øker utholdenheten hos toppidrettsutøvere. Det er også påvist positiv virkning av ginseng på flere viktige hormonsystemer, for eksempel på omsetningen av hormonet som styrer utskillelsen av adrenalin og signalsubstanser i hjernen.

Ginseng Forte øker prestasjonsevnen, bedrer konsentrasjonen og motvirker stress og trøtthet. Hver kapsel inneholder hele 30 mg av ginsengens mest kjente virkestoffer, ginsenosider. Dette er opptil seks ganger mer enn andre ginsengprodukter. Mange brukere rapporterer også om økt seksuell lyst og evne.

DYRKING AV GINSENG

Dyrking av ginseng til medisinsk bruk stiller også store krav til dyrkingsmetoder og jordsmonn. Kun kvalifiserte ginsengbønder får levere råstoff til de anerkjente ginsengleverandørene i Asia. Ginseng Forte inneholder kvalitetskontrollert, standardisert Panax Ginseng fra Kina, og er et effektivt og trygt ginsengprodukt. Original ginseng (Panax ginseng) har vært brukt i kinesisk tradisjonell medisin i mer enn 4000 år, og ble allerede tidlig omtalt som en kilde til helse, styrke og lykke.


NB: Ginseng bør ikke gis til barn og gravide da det ikke finnes data for disse gruppene. Stoffer i ginseng passerer over i morsmelk. Ammende kvinner frarådes derfor å bruke ginseng. Bør ikke taes om kvelden da den kan gi søvnproblemer.

Bestill nå og få 20% rabatt på alle sko hos BARESKO.NO Du vil få rabattkode tilsendt i bekreftelsesmailen.

Prøv Ginseng Forte tabletter i 30 dager til halv pris, kun kr 99,-
Veil pris kr 199,- Du får også 20% rabatt på videre forsendelser. Neste forsendelse kommer etter 4 uker og inneholder 3 esker. Deretter kommer forsendelsene hver 3.mnd.

BEDRE MENTAL OG FYSISK
PRESTASJONSEVNE

Det viser seg blant annet at Ginseng kan øke din fysiske prestasjonsevne, - hjertefrikvensen blir lavere når du trener og oksygenopptaket øker. Ginseng er IKKE regnet som et dopingpreparat. Ginseng kan også øke din mentale yteevne, med økt hukommelse og læringsevne.

Prøv Ginseng Forte med 30 mg ginsenoider fra Panax Ginseng. Det kan gi deg mer energi, lyst og overskudd. Forskning har vist at ginseng kan gi bedre mental og fysisk prestasjonsevne.

 

BOTANISK BESKRIVELSE AV GINSENG

Ginseng er en flerårig plante som blir ca 50 cm høy, og plantene kan bli hele 100 år gamle. Den kjøttfulle, gule roten er normalt 20-25 cm lang og ca. 2 cm i diameter, medalt fra to til seks forgreininger. Rotens forgreining minner enkelte ganger om en menneskekropp. Opp fra roten vokser det en enkelt stengel som nær toppen bærer en rosett av tre til fem håndformet sammensatte blad med stilk.

Stengelen og bladstilkene er rødfiolette. Fra rosetten fortsetter stengelen som en blomsterstilk som ender i en skjerm av hvitgrønne, uanselige blomster, som springer ut i juli. Fruktene er røde bær som modner i august og september, og dette er også det beste tidspunktet for å samle inn roten.

 

STIMULERER IMMUNFORSVARET

Man har funnet stoffer i Ginsengroten som stimulerer immunforsvaret. Dette gjelder særlig ved vaksinering og dersom man tar Ginseng i forbindelse med vaksinering kan man oppnå økt effekt. Dette kan være nyttig hos eldre som ofte ikke får full effekt ved vaksinering.

Det er også gjort undersøkelser som viser at Ginseng gjorde immunforsvaret i bedre stand til å kjempe mot bakterieinfeksjoner.