ImmiFlex® aktiverer immunforsvaret

  • Full effekt innen 3-5 dager

  • Kun 1 kapsel om dagen

  • Klinisk dokumentert

Hvorfor bruke ImmiFlex®?

ImmiFlex® er det best dokumenterte Betaglukan-produktet på markedet, med patenterte Wellmune WGP® Betaglukaner fra celleveggen i bakegjær. ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® som er beskyttet av mer enn 40 patenter, og hvor mer enn 1,5 milliarder kroner er blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan produktet virker. Wellmune WGP® Betaglukaner er også godkjent som Novel Food av EU/EFSA som eneste 1,3/1,6 betaglukan i 2011.

ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner og Vitamin D, som begge er kjent for å være godt for immunforsvaret. ImmiFlex® representerer dermed en helt ny måte å aktiverfe immunforsvaret på, og utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiFlex®. Betaglukanene i ImmiFlex aktiverer nemlig de viktige immuncellene neutrofile granulosytter/hvite blodlegemer til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort av neutrofilene.


DOKUMENTERT EFFEKT!

ImmiFlex® er et kosttilskudd som inneholder en patentert naturlig immunstimulator, Wellmune WGP® betaglukaner, som har vært gjenstand for en lang rekke forskningsrapporter. To av disse forskningsrapportene er blant annet publisert i The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine. Wellmune WGP® betaglukaner ble i 2011 vitenskapelig vurdert av EU/EFSA og ble da det eneste beta 1,3/1,6 glukan som er godkjent som Novel Food.

AKTIVERER IMMUNFORSVARET

- Immunforvaret ditt er kroppens naturlige forsvarssystem, som patruljerer og beskytter kroppen 24 timer i døgnen, hver dag hele livet. Det beskytter mot en invasjon av bakterier, virus, parasitter og sopp og når det er nødvendig bekjemper det infeksjoner. Dr. Paul Clayton forteller videre at Immunforsvaret er designet til å effektivt beskytte kroppen mot viruser. Dersom du tar ImmiFlex®, vil det aktivere immunforsvaret og gi bedre beskyttelse hele året.

KOSTTILSKUDD BASERT PÅ NY VITEN OG KUNNSKAP


Immiserien er basert på ny vitenskap. Produktenen inneholder en sammensetning av nye og effektfulle ingredienser. Alle produktene i serien inneholder Wellume WGP Betaglukaner. Wellmune® er kjent for å aktivere det medfødte immunforsvaret.

Produktene i Immiserien ambefales av både leger, terapeuter og i faghandelen. De er omtalt i media både på grunn av vitenskapelig dokumentert innhold og effekt, samt de gode brukerhistoriene

Prøv også ImmiFlex kids til barna

Bestill ImmiFlex kids til barn her! Prøv i 30 dager til kun kr 49,-
Bestill nå og få 20% rabatt på alle sko hos BARESKO.NO Du vil få rabattkode tilsendt i bekreftelsesmailen.

Prøv ImmiFlex® i 30 dager til halv pris, kun kr 99,-
Veil pris kr 199,- Du får også 20% rabatt på videre forsendelser. Neste forsendelse kommer etter 4 uker og inneholder 3 esker. Deretter kommer forsendelsene hver 12.uke.

SLIK HOLDER FAMILIEN SEG FRISK

Tobarnsmoren Jannicke Thomesen (38) og hennes familie var, som de fleste småbarnsfamilier, mye plaget sykdom...

- Før fikk hele familien "alt" som gikk. Nå er de nesten aldri syke. Forandringen kom da de la om kostholden og begynte med Immiflex.

- Hverdagen er tøff når kroppen ikke er i balanse. Hos oss ble det kaos både innvendig og utvendig. Til slutt var jeg så lei av at en av oss var syke, at jeg fant ut jeg måtte foreta meg noe for å bedre sitasjonen. Og heldigvis finnes det ganske mye kan kan gjøre selv for å styrke immunforsvaret. Les hele artikkelen i Hjemmet

MINDRE SYKEFRAVÆR

-Jeg har brukt ImmiFlex en stund og er veldig fornøyd. Elisabeth har lenge vært plaget med luftveisinfeksjoner og sår hals.

-Etter at jeg fikk anbefalt ImmiFlex av min naturterapeut har plagene vært helt borte.Jeg gikk tom for ImmiFlex i seks uker, og da ble jeg syk. Jeg har derfor valgt å abonnere på ImmiFlex så jeg ikke skal gå tom igjen.

Elisabeth har også anbefalt en av sine ansatte å bruke ImmiFlex, og sykefraværet hennes har gått ned.

VAR AVHENGING AV NESESPRAY

Den profilerte håndballspilleren Johnny Jensen var helt avhengig av nesespray i over 6 år. Hvis han ikke sprayet nesen, ble han tett, fikk bihulebetennelse, og måtte bruke antibiotika. Etter et par måneder med det immunaktiverende produktet ImmiFlex® Beta Glukan er problemet helt borte!

- Det er en fantastisk lettelse å være kvitt dette problemet. Det morsomme er at jeg egentlig begynte med ImmiFlex® som en sikkerhet for ikke å bli syk, slik at jeg kunne yte maksimalt for laget mitt. Derfor ble jeg veldig positivt overrasket over at nesetettheten forsvant også, sier Johnny. Les mer...

ImmiFlex i media

Forskning og dokumentasjon