En enkel måte å få i seg mer grønt.

ImmiGreen består av pulver fra grønnsaker, planter og betaglukaner.

ImmiGreen fra Immitec er sammensatt av kraftfulle grønne planter, som inneholder klorofyll, viktige mineraler og vitaminer. ImmiGreen er fremstilt med lav temperatur og har bevart de naturlige egenskapene.

Dette er et produkt for alle som ønsker å få i seg nok plantebasert føde.


ImmiGreen med betagklukaner aktiverer immunforsvaret!

  • Full effekt innen 3-5 dager
  • Kun 2 måleskjeer om dagen
  • Klinisk dokumentert

ImmiGreen inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) , som begge er kjent for å være godt for immunforsvaret.

ImmiGreen og betaglukaner representerer dermed en helt ny måte å styrke immunforsvaret på, men utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiGreen Betaglukanene i ImmiGreen aktiverer nemlig de viktige immuncellene ”neutrofiler” til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort av neutrofilene.


HELSEFORSIKRING

ImmiGreen med betaglukaner brukes daglig av en lang rekke mennesker som en del av en "helseforsikring" og er spesielt virkningsfullt for mennesker i perioder hvor man er ekstra utsatt for infeksjoner og ved høyt stressnivå.2 PRODUKTER I ETT!

ImmiGreen inneholder også Wellmune® Beta Glukan — 2 måleskjeer gir deg Wellmune® Beta Glukan tilsvarende en full døgndose (250 mg) og gir deg full effekt etter bare 5 dager. ImmiGreen blir derfor meget økonomisk i bruk med 2 produkter i ett. ImmiGreen er også trygt for barn å bruke

Wellmune WGP® betaglukaner er en patentert naturlig immunstimulator som har vært gjenstand for en lang rekke forskningsrapporter. To av disse forskningsrapportene er blant annet publisert i The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine. Wellmune WGP® betaglukaner ble i 2011 vitenskapelig vurdert av EU/EFSA og ble da det eneste beta 1,3/1,6 glukan som er godkjent som Novel Food.

Anbefalt døgndose og bruk:

6 gram = 2 strøkne måleskjeer daglig .
Blandes lett med vann eller annen væske. Du trenger ikke risteflaske.

Ingredienser:

Hvetegress, spinat, dill, brokkoli, brennenesle, persille, Wellmune® WGP Beta 1,3/1,6 Glukan (250 mg pr. døgndose) fra bakegjær (Saccharomyces cerevisiae)

Innhold:

Netto 180 gr Produsert med GMP standard

Bestill nå og få 20% rabatt på alle sko hos BARESKO.NO Du vil få rabattkode tilsendt i bekreftelsesmailen.

Prøv ImmiGreen i 30 dager til halv pris, kun kr 249,-
Veil pris kr 499,- Du får også 20% rabatt på videre forsendelser. Neste forsendelse kommer etter 4 uker og inneholder 3 bokser. Deretter kommer forsendelsene hver 12.uke.

HVETEGRESS

Det sies blandt annet om spiret hvetegress dette: Dette næringsrike gresset inneholder totalt 17 aminosyrer. Kroppen bruker disse aminosyrene til blant annet bygning av muskelvev, reparerasjon av celler og produksjon av nytt blod. Hvetegress inneholder 92 av de 102 mineraler som finnes i jorden. Disse mineralene omfatter blant annet kalsium, fosfor, jern magnesium og kalium. Det er en rik naturlig kilde til vitamin A og C. Hvetegress har mer vitamin C enn appelsiner og dobbelt så mye vitamin A som gulrøtter. Det er usedvanlig rikt på vitamin E, K og B-kompleks. Det er også en naturlig kilde til laetrile (B-17).

BRENNESLE

Generelt styrkende, demper veksten av prostatakjertelen, stimulerer dannelsen av røde blodlegemer, øker blodgjennomstrømningen til huden, astringerende (sammentrekkende), blodstillende, sårhelende, smertestillende, betennelseshemmende, immunstyrkende, utrensende, avgiftende, urindrivende, fjerner vann i kroppen, renser nyrene, galledrivende, melkedrivende, blodsukkersenkende, blodrensende, antirevmatiske, antiallergisk, stimulerer hårveksten og beskytter mot skjørbuk

BROKKOLI

Tidligere forskning har vist at det å spise brokkoli blant annet kan redusere risikoen for betennelser og kreftformer, som magekreft og prostatakreft. Brokkoli har også vist seg å kunne redusere risikoen for at allerede påvist kreft skal bli mer aggressiv, i tillegg har det en positiv effekt på immunforsvaret og kan forebygge hjerte- og karsykdom. Grønnsaken er også kjent for å forebygge utviklingen av Alzheimers, depresjon, Parkinsons sykdom, demens og for tidlig aldring. En vidundergrønnsak? Helt klart!

SPINAT

Spinat er en flott kilde til folat, vitamin K og vitamin A i form av karotenoider. Den er også en kilde til riboflavin, vitamin C, kalsium, jern og en rekke antioksidanter og fytokjemikalier. Spinat er en svært næringsrik bladgrønnsak. Under den grønne fargen ligger det store mengder av de oransje karotenoider som kroppen kan omdanne til aktivt vitamin A ved behov.

DILL

Dill, og den eteriske oljen som utvinnes fra urt eller frø, virker appetittstimulerende, magestyrkende, fordøyelsesfremmende, tarmgassdempende (karminativ), demper sultfølelsen, galledrivende, antibakteriell, betennelseshemmende, beroligende, avslappende, søvndyssende, krampeløsende, stimulerer morsmelkproduksjonen, hikkedempende, urindrivende, smertestillende, sårhelende, neglestyrkende, svettedrivende og menstruasjonsdrivende, i tillegg til at dill er en antioksidant. Dill kan brukes ved appetittløshet, fordøyelsesbesvær (særlig stressrelatert), stor tarmgassproduksjon (luftplager), tarmkramper, kolikk, kvalme, oppkast, forstoppelse, urolig mage, diaré, syreoverskudd, halsbrann, dårlig ånde (halitose), inkontinens (ufrivillig vannlating), hikke, betente øyne, søvnløshet, menstruasjonssmerter, neseblødning og mindre infeksjoner i de øvre luftveier (bronkitt, hoste og betennelser i munnen).

PERSILLE

Frukter (frø) og blad av persille virker urindrivende, avgiftende, blodrensende, avslappende, beroligende, blodtrykkssenkende, livmorstimulerende, menstruasjonsdrivende (frøene), krampeløsende, antirevmatisk, gir frisk pust, appetittstimulerende, fordøyelsesfremmende, stimulerer leverfunksjonen, regulerer utskillelsen av galle, mildt avførende, tarmgassdempende (karminativ), fjerner innvollsorm, slimløsende, nervestyrkende, hjernestyrkende, bedrer hukommelsen, astringerende (sammentrekkende), antiseptisk og betennelseshemmende.