IMMIMARINE - gir rask virking på...

 • Hjerte

  Bra for kolesterol, triglyseridnivå og blodtrykk.
 • Hjerne

  Bra for konsentrasjon, hukommelse, stress og kognitive funksjoner.
 • Muskler

  Bra for blodsirkulasjonen og muskelbetennelser
 • Ledd

  Bra for smerter og bevegelighet.
 • Immunforsvar

  Aktiverer det medfødt immunforsvaret som forsvarer oss mot bakterier og virus.

HVORFOR BRUKE IMMIMARINE?

ImmiMarine inneholder fersk fiskeolje fra Norge!

Alle vet at god fiskeolje er bra for helsen, men i den senere tid har det vært mange negative oppslag om hvordan olje fra Sør-Amerika og Vest-Afrika produseres og behandles før den sendes til norske raffinerier.

Høy kvalitet

For å sikre oss at vårt produkt holder en kvalitet som gjør at vi kan presentere det som et helsefremmende produkt, har vi gått helt andre veier. Vi har tatt utgangspunkt i helt fersk laks produsert i Norge hos Marine Harvest ved Stavanger. I løpet av 2-4 timer etter sløying og filetering ligger oljen trygt lagret under nitrogen.

Optimal oljeblanding

I ImmiMarine har vi bestrebet oss på å lage en oljeblanding som inneholder alle oljene kroppen har bruk for, ikke bare de to vanlige fiskeoljene EPA og DHA. Laks har i tillegg til EPA og DHA også omega-3-fettsyren DPA som gjør den helsemessig meget gunstig. I tillegg har også ImmiMarine omega-6-fettsyren GLA fra agurkurt og Omega-9 fra en spesiell olivenolje. Det er også lagt stor vekt på beskyttelse mot oksidasjon.

Et godt immunforsvar er viktig for optimal helse

For å ivareta optimal helse vet man i dag at et godt immunforsvar er helt avgjørende. Derfor, i tillegg til god kvalitet på selve omegaoljene, har vi også tilsatt full døgndose Wellmune® betaglukan.

Wellmune® betaglukan aktiverer ditt medfødte immunforsvar og hjelper derfor kroppen din til å holde seg frisk. Virkningen er dokumenter i mange publiserte studier. Andre betaglukaner på markedet kan ikke sammenlignes med Wellmune®. For mer info, se Wellmune.com


Bestill nå og få 20% rabatt på alle sko hos BARESKO.NO Du vil få rabattkode tilsendt i bekreftelsesmailen.

Prøv ImmiMarine i 30 dager til halv pris, kun kr 149,-
Veil pris kr 299,- Du får også 20% rabatt på videre forsendelser. Neste forsendelse kommer etter 4 uker og inneholder 3 bokser. Deretter kommer forsendelsene hver 12.uke.
 

Forbedrer immunforsvaret

- Immunforvaret ditt er kroppens naturlige forsvarssystem, som patruljerer og beskytter kroppen 24 timer i døgnen, hver dag hele livet. Det beskytter mot en invasjon av bakterier, virus, parasitter og sopp og når det er nødvendig bekjemper det infeksjoner. Dr. Paul Clayton forteller videre at Immunforsvaret er designet til å effektivt beskytte kroppen mot viruser. Dersom du tar et ImmiMarine, vil det aktivere immunforsvaret hle året.


 

Kosttilskudd basert på ny viten og kunnskap

Immiserien er basert på ny vitenskap. Produktenen inneholder en sammensetning av nye og effektfulle ingredienser. Alle produktene i serien inneholder Wellume® WGP Betaglukaner. Wellume® er kjent for å aktivere det medfødte immunforsvaret.Produktene i Immiserien ambefales av både leger, terapeuter og i faghandelen. De er omtalt i media både på grunn av vitenskapelig dokumentert innhold og effekt, samt de gode brukerhistoriene

 

Hva er omega fettsyrer

Fettsyrer er organiske syrer, som består av lange hydrokarbonkjeder med en karboksylgruppe i enden. Omega 3 er godt for hjertets helse, vårt immunforsvar, cellemembraenes kvalitet samt nervenes og hjernens funksjon og oppbygging. Omega 6 er godt for huden, slimhinnene og celleoverflatene. Omega-9 eller oljesyre er en enumettet fettsyre. Denne fettsyren er ikke essensiell, siden kroppen klarer å lage denne selv. Omega 9 synes å beskytte mot hjerte-kar sykdom.