Har du kaos i kroppen?

Da kan det skyldes østrogendominans. Mye østrogen virker som en fettmagnet, og er en årsak til muffinmage og vektproblemer, men østrogendominans kan også gi nedsatt sex-lyst, PMS- og overgangsplager, nedsatt livskraft og rask aldring.

Kosttilskuddet More Woman bidrar til å regulere hormonell aktivitet og gjenoppretter femininitet, livskraft og ungdommelig glød.

FEMININ, SLANK, STERK og GLAD

Når kroppen er i balanse fungerer du optimalt og du føler deg feminin, slank, sterk og glad, og derfor kan livet nytes. More Woman er en aldri så liten ungdomskilde.


Er du østrogendominert?Er østrogendominans en årsak til MUFFIN-MAGE & NEDSATT SEXLYST?

Østrogendominans er et stadig økende helseproblem. Både miljøøstrogener og aldring forstyrrer den finstemte balansen mellom østrogen, testosteron og progesteron. Typiske tegn på østrogendominans er vektproblemer, muffinmage, nedsatt sexlyst, rask aldring og PMS- og overgangsplager.


Østrogen - en fettmagnet?


Den amerikanske gynekologen C.W. Randolph sier til Daily Mail at østrogendominans er en epidemi i den vestlige verden. Han mener også at den forverres av de økende nivåene av østrogener som finnes i maten, vannet og miljøet vårt. I følge Randolph fungerer for mye østrogen som en fettmagnet for midtpartiet. - En årsak til at kvinner utvikler muffin-mage er at den finstemte balansen mellom østrogen, progesteron og testosteron endres i retning av mer østrogen, forklarer han.

Kvinner og testosteron

Testosteron er et “vidunderhormon” som i riktige mengder har mange positive effekter også for kvinner. Det er bl.a. det viktigste sexhormonet og øker forbrenningen og bidrar til muskelbygging. Det styrker beinmassen, bedrer immunforsvaret, er bra for hjertehelsen, forbedrer tenkeevnen og følelsen av glede, motivasjon og livskraft.

Sexlyst og kvinneplager

Tidligere trodde man at det var for lite østrogen som var årsaken til f. eks. nedsatt sexlyst og PMS- og overgangsplager. I dag vet vi at ofte så er årsakssammenhengen stikk motsatt, nemlig at testosteron og progesteroner for lavt i forhold til østrogen. Men det er også to andre stoffer som ofte er i ubalanse i denne sammenheng, nemlig dopamin og prolaktin.

Dopamin = “Feel good”

Dopamin er kroppens viktigste “ feel good”-kjemikalie som blant annet trigger sexdriften og oversvømmer hjernen med gode følelser og livslyst. Et høyt prolaktinnivå, pga lavt dopaminnivå, er negativt i mange sammenhenger som har med et godt liv å gjøre.

En velfungerende lever

Leveren skal blant annet avgifte oss, nedbryte hormoner, bl.a.østrogen, og den er også meget viktig for fettforbrenningen. Dersom leveren ikke fungere godt, vil den ikke nedbryte østrogen på en god måte, og østrogenet vil komme tilbake i systemet i en form som er med mer østrogen enn opprinnelig, og fettforbrenningen vil også gå tregere. En av vitamin B6 sin oppgaver for å normalisere hormonell aktivet er at det også bidrar til at leveren avgifter og utskiller østrogen på en optiomal måte.

Bestill nå og få 20% rabatt på alle sko hos BARESKO.NO Du vil få rabattkode tilsendt i bekreftelsesmailen.

Prøv more woman i 4 uker til halv pris, kun kr 184,-
Veil pris kr 369,- Du får også 20% rabatt på videre forsendelser. Neste forsendelse kommer etter 4 uker og inneholder 3 bokser. Deretter kommer forsendelsene hver 12.uke. Det tilkommer kr 39.50,- i frakt og eksp.

HVA ER MORE WOMAN?

More Woman består av en synergistisk blanding av aktive urter, vitaminer og mineraler. Det er satt sammen nettopp med tanke på østrogendominans og å påvirke flere forskjellige fysiologiske mekanismer som blant annet balanserer hormonell aktivitet og som også normaliserer produksjon og omsetning av hormoner og signalstoffer.

Mineralet sink er blant annet viktig for å opprettholde et normalt testosteronnivå, og vitaminene B5 og B6 er viktige for blant annet å regulere hormonell aktivitet og produksjon og omsetning av hormoner som testosteron, progesteron og prolaktin, og også enkelte signalstoffer/ transmitterstoffer, blant annet dopamin.

I tillegg til vitaminer og mineraler, finnes det også mange gode urter og andre virkestoffer. Selv om man i dag ikke alltid helt vet alle virkningsmekanismene for disse, betyr ikke det at de ikke virker. Det betyr bare at vi ikke vet hvordan, fordi vi ikke har forsket nok eller på riktige områder enda. Derfor baseres valg av urter og andre ingredienser seg på en kombinasjon av forskning, studier, emperi og tradisjonelt bruk gjennom tidene.

INNHOLD:

Juckbohne (mucuna pruriens), neslerot (urtica dioica), muira puama (ptychopetalum olacoides), marietistel (silibum marianum), pepper (bioperine), vitamin B5, vitamin B6, sink, krom.

BRUK:
Ta 2 kapsler daglig, helst ca 20 minutter før måltid, fordelt på morgen og kveld. Begge kapsler kan tas samtidig dersom du lett glemmer å ta kapsel nummer to. Fortsett med dette til boksen er tom, og ta så pause i 3 dager før du fortsetter med neste boks osv…

NB! Bør brukes over tid for best effekt!
HORMONELL BALANSERING

Vitamin B6 bidrar til å normalisere hormonell aktivitet.

TESTOSTERON / KJØNNSHORMONER

Sink bidrar til normale nivåer av testosteron i blodet. Vitamin B5 bidrar til normal produksjon og omsetning av kjønnshormoner.

DOPAMIN

Vitamin B5 bidrar til normal produksjon og omsetning av enkelte signalstoffer/transmitterstoffer, blant annet dopamin.

MENTALE PRESTASJONER

Vitamin B5 bidrar til å normalisere mentale prestasjoner.

PSYKOLOGISKE FUNKSJONER

Vitamin B6 bidrar til å normaleisere psykologiske funksjoner.

REDUSERER TRØTTHET

Vitamin B5 og B6 bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.