Trygghet og kvalitet med caredirect.no

Caredirect.no er en selvstendig norsk nettbutikk med lager og logistikksenter i Tønsberg. Nettbutikken ble etablert i 2007, og er en del av Immitec Norge AS. Immitec Norge AS har organisasjonsnummer 956 118 131, og er et heleid datterselskap av Immitec Holding AB. Les mer om Immitec her. Vi har kontorene våre i Farmannsveien i Tønsberg

Caredirect har i løpet av kort tid blitt en betydelig aktør blant nettbutikker som selger helse og velvære produkter. Vår målsetning er å kunne tilby det beste utvalget av helse og velvære produkter i Norge til de beste prisene og med den raskeste leveringen. Dette innebærer at vi gradvis utvider produktsortimentet med abonnement på gode produkter fra ledende leverandører. .

Våre kundebehandlere har over 10 års erfaring i bransjen som kundebehandlere for helseprodukter. Kunnskap er en av de viktigste verdiene i selskapet, og denne verdien bruker vi både i vår kundebehandling og når vi plukker ut nye leverandører og produkter. Vi tror på forskning og utvikling i kombinasjon med hva naturen gir oss, som veien å gå til å kunne oppnå en enda bedre helse!

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på, eller dersom du har forslag/kritikk/kommentarer på mail til post@caredirect.no eller ring telefon 33003000 mellom klokka 9.30 og 15 på hverdager.